Ervaringen

Brigitte

Het was geen makkelijke weg maar wel heel erg nodig en ook bijzonder. Ik zit weer goed in m'n vel en kijk heel anders tegen de dingen aan; makkelijker, simpeler. Ik voel me ontdaan van allemaal onnodige ballast en dat is heerlijk. Vroeger liep ik soms te hard van stapel, nu loop ik alleen nog hard.

Johan

In een voor mij moeilijke periode, heb je me handvaten aangereikt, die ik heel concreet kon gebruiken, om een positieve mind-set te maken en weer actie te kunnen en durven nemen. Door afstand te nemen, vanuit de plek waarin ik me begaf en zo in te zien, waar ik stond, hoe ik daar stond en hoe ik wilde dat ik zou staan. Ik kan nu echt verder.

Suzanne

Je ben een toegewijde coach met je hart op de goede plaats. Je open en directe aanpak is verhelderend en gaat vaak samen met humor. Het was fijn met je te klankborden over waar ik sta en om te ervaren hoe ik bewuster met situaties kan omgaan. Ook ben ik tot mooie, waardevolle nieuwe inzichten gekomen.

Jolanda

Je ben een goede, ondersteunende begeleider. Aan de hand van inspirerende schema's wordt er aan de vitaliteit gewerkt en aan een betere balans tussen werk en privé. Daar heb ik veel aan. Ook de tips over een goede levenshouding (voeding, drinken, mindfulness etc.) waardeer ik heel erg